Συντήρηση - Επισκευή

ΝΤΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ | ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗ
Ψυκτικός | Συντήρηση - Επισκευή Μηχανημάτων & Συσκευών


 

Η εταιρεία ψυκτικών εγκαταστάσεων ΝΤΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και επαγγελματική λεπτομέρεια τη υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής μηχανημάτων ψύξης, καθώς και πάσης φύσεως οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, όπως ψυγεία, πλυντήρια και ηλεκτρικές κουζίνες. Οι έμπειροι τεχνικοί μας ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε σας κάλεσμα γρήγορα και αποτελεσματικά.
Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την ολοκληρωμένη συντήρηση και επισκευή αμερικάνικων ψυγείων (ντουλάπες), εξασφαλίζοντάς σας ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον για τα τρόφιμά σας. Επιπρόσθετα, αναλαμβάνουμε κάθε είδους επισκευή σε κλιματιστικά και βασικές οικιακές συσκευές, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα της εργασίας, αλλά και στις ανταγωνιστικές τιμές. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας στις συσκευές άμεσης ανάγκης και πάντα στον προσυμφωνηθέντα χρόνο.

 

 


Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε εκτενέστερα για τις υπηρεσίες μας και να δώσουμε λύση σε κάθε ζήτημα εγκατάστασης και επισκευής.
Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις περιοχές:  Ηλιούπολη, Φάληρο, Άγιος Δημήτριος, Καλλιθέα, Καλαμάκι, Ελληνικό, Γλυφάδα, Βάρη, Βουλιαγμένη, Βούλα, Βάρκιζα, Σαρωνίδα σε όλα τα Νότια Προάστια και όπου μας ζητηθεί στην Αττική.