Μελέτη - Εγκατάσταση Κλιματισμού

ΝΤΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ | ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗ
Ψυκτικός | Μελέτη - Εγκατάσταση Κλιματισμού


 

Η εταιρεία μας έχει στο ιστορικό της μια εκτενή λίστα έργων και μελετών εγκαταστάσεων μονάδων κλιματισμού κατά τη διάρκεια της πολυετούς πορείας της. Δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη μελέτη των αναγκών του εκάστοτε χώρου προτείνουμε λύσεις για συστήματα κλιματισμού, πολυδιαιρούμενα μηχανήματα και μηχανήματα οικιακής χρήσης αναλαμβάνοντας τη μελέτη του χώρου, την εγκατάσταση και το serviceτων μονάδων.
 

Η εταιρεία αναλαμβάνει επίσης την προεγκατάσταση δικτύων σωληνώσεων, έπειτα από σχετική μελέτη, σε υπό κατασκευή οικοδομές, με στόχο την προεπιλογή της ορθής θέσης τοποθέτησης των μονάδων στο χώρο αλλά και την εξασφάλιση ενός καλαίσθητου αποτελέσματος με την ολοκλήρωση των εργασιών.

 

 


Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε εκτενέστερα για τις υπηρεσίες μας και να δώσουμε λύση σε κάθε ζήτημα εγκατάστασης και επισκευής.
Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις περιοχές: Ηλιούπολη, Φάληρο, Άγιος Δημήτριος, Καλλιθέα, Καλαμάκι, Ελληνικό, Γλυφάδα, Βάρη, Βουλιαγμένη, Βούλα, Βάρκιζα, Σαρωνίδα σε όλα τα Νότια Προάστια και όπου μας ζητηθεί στην Αττική.