ΝΤΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ | ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗ
Ψυκτικός | Κλιματισμός - Επισκευή Οικιακών Συσκευών


 

Η εταιρεία ΝΤΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ μετράει ήδη πάνω από 30 χρόνια στο χώρο του κλιματισμού και της επισκευής οικιακών συσκευών με έδρα τη Γλυφάδα Αττικής. Κύριο αντικείμενο της επιχείρησης αποτελεί η μελέτη για την εγκατάσταση των κατάλληλων μονάδων ψύξης και θέρμανσης που θα καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες κάθε χώρου. Ασχολούμαστε επίσης με την επισκευή και συντήρηση κλιματιστικών μηχανημάτων και οικιακών συσκευών χρησιμοποιώντας πιστοποιημένα υλικά και χημικά προϊόντα. 
 

Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνικούς, ικανούς να ανταπεξέλθουν σε κάθε εργασιακή πρόκληση. Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για την καλύτερη δυνατή ικανοποίηση του πελάτη. 
 

 


Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε εκτενέστερα για τις υπηρεσίες μας και να δώσουμε λύση σε κάθε ζήτημα εγκατάστασης και επισκευής.  
Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις περιοχές: Ηλιούπολη, Φάληρο, Άγιος Δημήτριος, Καλλιθέα, Καλαμάκι, Ελληνικό, Γλυφάδα, Βάρη, Βουλιαγμένη, Βούλα, Βάρκιζα, Σαρωνίδα σε όλα τα Νότια Προάστια και όπου μας ζητηθεί στην Αττική.